Nieuws

Nieuwsbrief Oktober 2016

Update Werkgroep

Coco de Bruijn is verhuisd naar Haarlem en al snel bleek dat hij de taken bij de werkgroep niet meer kon combineren met zijn overige bezigheden. Gelukkig vonden wij al snel Yvonne Wassink bereid gevonden om zijn taken als penningmeester over te nemen. Wim Verbree kampt met gezondheidsproblemen. Ook hij heeft zijn taken voor de werkgroep moeten staken. Martin Heerma heeft zijn functie als voorzitter/manager van de werkgroep overgenomen.

Tom Hoekstra

Tom heeft aan het eind van het seizoen 2015- 2016 helaas afscheid genomen van Team GOBAD. Door een nieuwe functie op zijn werk waarvoor hij minimaal éénmaal per maand een paar dagen in het buitenland moet zijn lukt het hem niet meer de kwaliteit en stabiliteit te geven die Team GOBAD nodig heeft. Wij zullen Tom missen als trainer, coach en vanwege zijn bijdrage in de werkgroep. Gelukkig heeft hij aangegeven dat wij altijd contact met hem kunnen opnemen bij vragen. En indien mogelijk kan hij eventueel ook invallen bij trainingen of het coachen bij wedstrijden.

Vertrokken Rijders-Trainers 

Aan het eind van het seizoen zijn er een aantal rijders vertrokken bij Team GOBAD: Emma Kant (Baanselectie Haarlem), Romy de Jong (Baanselectie Amsterdam), Bart Klaver (C-selectie Utrecht), Stan Wenneker (C-selectie Amsterdam), Victor Velthuijsen, Lotte Ellferich, Dennis Bunschoten, Carmen Douma en Bart de Groot. Behalve Tom Hoekstra is ook Jeroen Verlaan gestopt als trainer. Wij wensen de vertrokken trainers en rijders heel veel succes.

Team GOBAD

Team GOBAD is opgericht door Tom Hoekstra met de vier ijsclubs; Gein & Omstreken, Baambrugge, Abcoude en Diemen. Behalve dat Tom Hoekstra moest stoppen bij Team GOBAD heeft ijsclub Diemen zich teruggetrokken uit Team GOBAD. Dit gaf onzekerheid over de toekomstige richting van Team GOBAD. Gelukkig hebben de ijsclub Gein & Omstreken, Baambrugge en Abcoude zich hard gemaakt voor het voortbestaan van Team GOBAD. Besloten is om door te gaan met de drie ijsclubs. Juist als er roering is, is er ruimte voor de toptrainers en talenten. Met trots en vreugde kunnen we dan ook kijken naar het vernieuwde trainers team, de groep rijders en als slagroom op de taart kunnen wij ook nog melden dat onze hoofdsponsor Loon Salarissoftware heeft laten weten dat zij ons blijven sponsoren. Wij kunnen in ieder geval datgene doen waar wij ons hard voor maken. En dat is dat wij een groep jonge wedstrijdschaatsers de ruimte en het podium bieden om mee te doen met de regionale top en soms zelfs de landelijke top.

 

Het huidige team

Er zijn niet alleen rijders vertrokken, er zijn ook rijders bijgekomen. In totaal hebben wij 20 rijders. Daarom hebben wij drie teams kunnen samenstellen. De team samenstelling ziet er als volgt uit

Topteam             Talenten-Plus Team Talententeam
Estelle de Jong Philo Decroos Dianne van den Bosch
Jochem Giesbers Jesse Dunbavand Wouter van den Bosch
David Groot Roos Hondeveld Jitske Fransens
Jobbi Lenderink Gabriël Nibte Frank Groot
Ruben Schel Zeno de Ponti Emma Kosters
Tessa Snoek   Jesse van Leeuwen
    Laurie Rand
    Nick Reijeveld
    Melissa Wenneker

TRAINERS

Peter Bos – Krachttrainer

Annemarie Brouwer – Trainer coördinator en skeelertrainer

Nico de Jong – Fietstrainer

Andres Landman – skeeler/schaatstrainer

Tim Roos – Atletiek/schaatstrainer

Remco Sidderius – Assistent fietstrainer

Erik Tinholt – Assistent schaatstrainer

Abel Zaal - Schaatstrainer

<< Ga terug naar de vorige pagina