Nieuws

Skeelerweekend 2018

Vrijdag

De dag is weer aangebroken waarop het tofste kamp van het jaar plaatsvindt: het skeelerweekend in Doorn. Jochem, Ruben, Nick en Zeno gingen op de fiets heen, de rest lekker met de auto. Toen we dachten dat we een lekker relaxed avondje tegemoet gingen, kwam Tim met het geweldige idee om in het pikkendonker te gaan skeeleren, dus dat gingen we doen. Wonder boven wonder kon iedereen zonder wonden weer hun skeelers uitdoen, en was het al met al erg goed geslaagd. Bijna iedereen ging maar op tijd pitten, om nog wat energie voor de rest van het kamp over te houden.

Zaterdag

Niet helemaal wat de meeste van een weekend verwacht hadden, om half 9 al aan het ontbijt! Na dat iedereen de boterhammetjes achter de kiezen had begonnen we aan de loop, balans en coördinatie training, waar we dansten over de touwladder, balans hielden op instabiele kussentjes en lekker rondjes liepen. Zoals elk jaar was de lunch op zaterdag het hoogtepunt. KNAKWORST! Na die heerlijke maaltijd hebben we met zijn allen nog een skeelertraining gedaan. Na dat dat was afgerond waagden Jochem en Ruben zich aan de enorme klus om de pannenkoeken te bakken, voor het hele team. En jawel, na vijf uur bakken en tussendoor zelfs nog een core-stability training konden we met zijn allen eindelijk beginnen aan de overheerlijke pannenkoeken, want lekker waren ze!

Zondag

Weer om half 9 aan het ontbijt, met nog steeds de pannenkoeken van de avond ervoor. Na met zijn allen de laatste skeelertraining gedaan te hebben, was het tijd om de tenten te gaan afruimen, alles in te pakken, en te vertrekken. Ruben, Jochem, Nick en Zeno gingen weer terugfietsen, de rest ging moe en voldaan met de auto terug. Na een zware week en een zwaar weekend, konden we met zijn allen voldaan terugkijken op wat we allemaal geleerd hadden.

Zeno & Jitske

<< Ga terug naar de vorige pagina