Nieuws

Trainingsdag 29 september 2018

Afgelopen zaterdag 29 september hebben we weer de laatste trainingsdag gehad als afsluiting van dit toffe zomerseizoen. We begonnen de dag lekker vroeg in het koude Dronten waar we eerst goed warm gelopen hebben en vervolgens onze schaatsen aan zijn gaan trekken. Voor sommigen was het de eerste keer op het ijs en moest er natuurlijk gewend worden. Maar daar moesten de trainers niks van horen, meteen lekker veel rondjes rijden! Gerdien heeft mooie foto's en filmpjes gemaakt (voor sommigen een pijnlijk moment bij het terugzien hiervan).

Nadat we lekker geschaatst hadden gingen we gelijk door terug naar Baambrugge. Daar hebben we lekker in het zonnetje gezeten en gelunched EN... gewacht op Tim zijn geweldige praatje, dat nooit gekomen is. Ondertussen had de hond van Jitske de yoga bal, die we nodig hadden voor de training, in de sloot weten te krijgen. Daar waren Dianne, Jesse, Thomas en Vester een hele tijd mee zoet geweest om de bal uit de sloot te vissen. Verder stond op het programma natuurlijk de ladder, waar Tim de grootste pret heeft, om het ons zo moeilijk mogelijk te maken. Van Remco kregen we ook nog leuke balans oefeningen.

Om vier uur was de trainingsdag alweer voorbij, als je lol hebt gaat de dag snel voorbij! De dag hebben we lekker afgesloten met een drankje en wat chippies, natuurlijk niet te veel want anders hebben we de hele dag voor niks getraind!
 

namens de worteltjes: Laurie en Nick

 

<< Ga terug naar de vorige pagina